Om at arbejde hos os

Som medarbejder hos os bliver du en del af en erfarent og fagligt dygtigt team. De fleste af os har en social- eller sundhedsfaglig baggrund som socialpædagog eller social- og sundhedsassistent, men vi er også en del, der har fundet vej til socialpsykiatrien gennem andre uddannelser og livsveje.

Tryghed og udvikling

Vi passer godt på dig og giver dig et grundigt introduktionsforløb, så du bliver klædt ordentligt på i dit nye job hos os. Vores arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter, HR og ledelsen, står sammen med dine kolleger, klar til at tage godt imod dig. Vi tror på, at efteruddannelse og kompetenceudvikling skaber de absolut bedste forudsætninger for trivsel, høj faglighed og stærkt sammenhold.

Derfor er vi altid åbne for en dialog om dine ønsker for videreuddannelse, og vi støtter altid op om lysten til at udvide sin faglige horisont.

Du kan læse mere om de faglige tilgange og metoder vi bruger på bostderne i vores metodekatalog

Læs metodekataloget her

Tjørnehøj

Vores tilgang på Tjørnehøj er, at vi altid møder mennesket og ikke diagnosen.

Vi har fokus på borgernes ønsker, håb og drømme. Dette er fundamentet for den måde, vi arbejder på.

Beboerne kan forvente en helhedsorienteret indsats, hvor vi vægter omsorg, faglighed og inddragelse. De skal have kontrollen i deres eget liv, så de får mulighed for at udvikle sig. Derfor vælger de selv de medarbejdere, de skal arbejde sammen med, og de har stor indflydelse på deres dagligdag.

På Tjørnehøj brænder vi for at få medarbejderne til at trives og lykkes. Det er vores overbevisning, at det er med høj faglig stolthed, at vi bedst løfter vores forpligtigelser over for beboerne. Derfor har vi udviklet organisatoriske rammer, der på bedste vis understøtter vores personale.

 

Læs mere her

Stentoft

Vi leverer altid, når vi har sagt vi leverer. Det gælder både over for beboere, deres pårørende og de kommuner, vi samarbejder med.

Beboerne kan forvente en helhedsorienteret indsats, hvor vi vægter omsorg, faglighed og inddragelse i hverdagen. Stentoft er deres hjem og skal være et sted, hvor de trives, og som de taler positivt om. Vi arbejder recoveryorienteret, og det er beboernes egne håb og drømme, der er i fokus.

På Stentoft brænder vi for, at få medarbejderne til at trives og lykkes med selv svære og komplekse opgaver. Derfor har vi løbende relevante kurser, der klæder medarbejderne godt på. Dette understøttes af vores organisatoriske rammer, hvor der er ansat en sundhedsfaglig ansvarlig og en socialfaglig ansvarlig. De sikrer en helhedsorienteret og fagligt funderet tilgang i den daglige drift

Læs mere her

De to bosteder


Tjørnehøj

Tjørneparken 3, 4572 Nørre Asmindrup


Stentoft

Stenderupvej 191, 6092 Sønder Stenderup


Plus Sundhed


Adresse

Borupvang 3, 2750 Ballerup

Telefon: +45 70 210 211


CVR

31 15 92 45 - Plus Sundhed

Powered by Emply